Maart roert zijn staart

 Zo veranderlijk het weer

De lente was zacht en zonnig begonnen. Maar eind maart kwam er nog een venijnige kou over Gorssel. De sneeuw vloog haast horizontaal over de speeltuin heen.

Zo veranderlijk het weer, zo ook deze nieuwsbrief. Het vorige formaat kon niet door iedereen even goed digitaal gelezen worden. Vandaar deze versimpelde versie. Indien er weer problemen zijn met het lezen van de nieuwsbrief dan horen we dat graag.

Afgelopen weken hebben we de eerste activiteit voor kinderen gehouden; helaas was de opkomst minimaal. Neemt niet weg dat we in de toekomst het gewoon nogmaals gaan proberen. Om meer mensen te bereiken en te enthousiasmeren heeft het bestuur besloten ook posters op te hangen op de blokhut en zijn we op de achtergrond druk bezig met  een vernieuwde website die overzichtelijk, up-to-date en vooral beter vindbaar is. Zodra we deze lanceren, zult u het direct vernemen.



Pluim van de keurmeester


De keuringmeester is ook langs geweest en heeft de vereniging gecomplimenteerd met het goed bijhouden van de toestellen. We vreesden dat meerdere toestellen afgekeurd zouden worden, maar slechts de Berenboot en de zandbak zullen ons moeten verlaten. Het bestuur heeft hier al ideeën over en suggesties vanuit de leden zijn welkom. We willen graag wel een nieuw toestel met dezelfde functionaliteit neerzetten. Een toestel voor fantasiespel voor de peuters en kleuters. Bij de vergadering van 2 mei gaan we een keuze maken.


Contributie

De automatische incasso van de jaarlijkse contributie heeft ook plaats gevonden, maakt u het liever handmatig over dan kan de contributie ad €30,- overgemaakt worden naar NL47 RABO 0371 9578 34.


Paasfeest


In april gaat het bekende Paas-ei-zoek-feest gehouden worden. Zondag 17 april
begint de speurtocht op het Acaciaplein. Kinderen tot en met 12 jaar zijn, mits onder begeleiding, welkom om eieren met letters te zoeken en zo de paas-puzzel op te lossen. Er is altijd prijs. Graag ontvangen we aanmeldingen voor 12 april in verband met de te regelen prijzen.

Mail ons naar plein9gorssel@gmail.com


Reacties