Zomervakantie staat voor de deur


Nieuwsbrief juli 2023

 Beste buurtgenoten- en speeltuingenieters

De zomervakantie staat weer voor de deur. Komende weken zal de speeltuin weer vaak gebruikt worden door kinderen samen met hun ouders of grootouders. Daarom ook deze nieuwsbrief met een korte update van het bestuur en de vraag om mee te helpen


Actieve vereniging en vrijwilligers

Tijdens de ALV van afgelopen voorjaar hebben Ap Peppelenbos en Frans Tichelaar afscheid genomen van het bestuur van Plein 9. We willen hen bedanken voor jarenlange inzet.

Op dezelfde ALV zijn ook diverse toekomst scenario’s besproken van onze buurt- en speeltuinvereniging. Het aantal actieve leden en vrijwilligers is momenteel te weinig om mooie activiteiten te kunnen organiseren. Het idee om enkel verder te gaan als speeltuinvereniging waarbij de aandacht naar het onderhoud van het terrein en de toestellen gaat, is besproken. De aanwezige leden wilden echter nog eenmaal proberen meer vrijwilliger, voor zowel het bestuur als een activiteitencommissie te regelen. Met een groepje enthousiastelingen is het bestuur nu ook bezig dit handen en voeten te geven. In het najaar willen we een nieuwe ALV organiseren waarbij we de plannen kunnen doornemen met de leden. Na de zomervakantie ontvangt u hiervan de stukken en informatie.

 

Contributie

De automatische incasso van de jaarlijkse contributie heeft ook plaats gevonden, maakt u het liever handmatig over dan kan de contributie ad €30,- overgemaakt worden naar NL47 RABO 0371 9578 34.


Groen gras

Het inspectierapport van de toestellen is binnen en kleine aanpassingen worden binnenkort uitgevoerd. Verder willen een aantal leden de lange grassprieten en kleine boompjes uit de speeltuin helpen. 


Wilt u ook een uurtje werken in het groen, mail dan ons, dan plannen wij u in!

Reacties